Verdieping Vijf Elementen

Je hebt de Basis lessen gevolgd of je kent de Vijf Elementen - Nine Star Ki - via een andere weg. Nu kan je een stap verder gaan door je te specialiseren om een steeds betere analyse van jezelf of een ander te maken. 

In deze 2 daagse training leer ik je hoe je verder kan kijken dan 'alleen' de persoonlijke reeks. Je gaat leren wat karma nu precies inhoudt en hoe het element - vanuit de Engelen bekeken - de karma dient in te lossen. 

Daarnaast leer je ook hoe je een negenjarige persoonlijke cyclus kan interpreteren en hoe je dit uitlegt aan iemand anders. De persoonlijke groei wordt hier door bepaald. 

 

Je gaat met huiswerkopdrachten aan de slag en je ontvangt van mij (liefdevolle) feedback, alles om jou zo zuiver mogelijk te laten werken aan jezelf of een ander. 


Programma

1e dag

Ik ga een stap verder en leg van alles uit over de elementen die karma met zich meedragen. Wat houdt dit in en betekent het nu voor jou? De Chinese leer en het Universum hebben hier specifieke kennis over die ik aan je overdraag. Verder gaan we kijken naar het seizoen waarin je geboren bent en ook hoe jouw negenjarige cyclus is opgebouwd.  

 

2e dag

Nu is het tijd dat je ook zelf een elementenreeks leert uitrekenen en een analyse kunt maken, voor jezelf of misschien wel iemand waar jij ook weer iets aan kunt uitreiken. Hier zijn huiswerkopdrachten aan verbonden zodat je alvast wat vlieguren gaat maken. Deze opdrachten voer je uit na de 1e lesdag. 

 

Kosten zijn € 250,- voor 2 lesdagen inclusief lesmateriaal en lunch. Locatie midden van het land. Groepsgrootte 6 personen, zo is er ruimte voor de kennisoverdracht.
Inloop vanaf 9.45 uur, start 10.00 uur, we eindigen de lesdag om 16.30 uur. In het najaar zullen er weer trainingen worden ingepland.

 

Wil je hierna door ontwikkelen en de Jaarenergie leren lezen en toepassen? Volg dan deze lessen en wordt nog wijzer.