COACHING

Begrijp je ook niet waarom het nooit helemaal echt lukt in je leven, hoe hard je ook je best doet? Je suf gewerkt maar je krijgt het lek maar niet boven water? Je blijft last houden van onzekerheden, kan net niet echt goed doorpakken of je blijft maar ideeën genereren maar er iets van maken 'ho maar'?
Deze vorm van coaching levert je inzichten op waar geen andere vorm van coaching tegenop kan, echt waar. De Chinese leer toont jouw blauwdruk op persoonlijke wijze. 

Heeft iedereen met dezelfde geboortedatum dan dezelfde blauwdruk? Nee, natuurlijk niet. Jij als ziel bent uniek en komt op aarde om van allerlei emoties te leren. Daarnaast is het gezin waarin je bent groot gebracht van grote invloed op jouw groei en ontwikkeling. Deze groep van zielen is medebepalend hoe jouw leven hier start. Je vindt het terug in je elementenreeks welke ik je graag toelicht, ook gezien vanuit het familiesysteem waarin ik ben opgeleid. 


In een coaching sessie leer ik je kijken naar jouw natuurlijke vaardigheden en emoties en neem je mee door je eigen ontwikkeling. Ik laat je zien wat je in je jeugd hebt gedaan en welk fundament je (on)bewust hebt gebouwd waar je nu verder op doorontwikkeld. Tijdens de sessie neem ik je mee op praktische wijze door de Vijf elementenleer en zorg ervoor dat je alle informatie kan bevatten. Simpel, doeltreffend met een positieve levensverandering. 

Neem hier contact op voor het maken van een afspraak, deze kan op locatie in Schoonoord of online. In beide gevallen ben je van harte welkom. Stuur je liever een WhatsApp bericht, gebruik dan dit nummer.