COACHING

Wikipedia:

"Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag".

Jezelf upgraden

Je hebt zin om te groeien en wilt iets nieuws leren, geen opleiding of studie maar groeien vanuit jezelf. Dat wat je al in huis hebt, wie je nu bent, dáár wil je een upgrade voor. En daar waar je nog niet het volle potentieel in hebt bereikt, dáár wil je ook het uiterste in jezelf naar boven halen en in de buitenwereld manifesteren. 

Het ontwikkelen van jezelf gaat volgens de vijf seizoenen. Jouw ontwikkeling kan heel snel gaan, net als in de lente, dan groeit alles als kool. Het kan ook veel rustiger zoals in de herfst en winter, ingetogener en meer naar binnen gericht. Alles is afhankelijk van jouw verlangen en wens naar die upgrade en het realisme van de dag. 

Ik verzorg losse coaching sessies maar ook coaching trajecten. Deze kunnen gericht zijn op jouw persoonlijke groei maar ook een focus hebben op jouw werk. 

Neem hier contact met mij op voor het maken van een korte kennismaking welke kosteloos is. 

Je bent gedowngraded

Je bent in waarde gedaald, omdat bijvoorbeeld iemand jou kleiner heeft gemaakt zodat de ander groter werd. Of omdat je vanuit trauma je persoonlijke waarde bent verloren. Misschien ben je wel ontmoedigd gaandeweg op je pad. Hoe dan ook, je bent in je (eigen)waarde gedaald. Misschien is dit zo in jouw belevingswereld maar het kan ook zijn dat jouw omgeving zo met jou is om gegaan. 

Graag werk ik met jou aan je waardeherstel, leer jou om met andere ogen naar jezelf te kijken. Ik heb hiervoor een prachtige tool ontwikkeld die precies daar over gaat, jouw eigenwaarde. 

Ik ga graag met je aan de slag om jouw eigenwaarde op het juiste peil te krijgen, nl die van onschatbare waarde. Bel of mail mij voor een korte kennismaking.