COACHING

Begrijp je ook niet waarom het nooit helemaal lukt in je leven? Hoe hard je ook je best doet? Je suf gewerkt én je krijgt het lek niet boven water? Nooit helemaal happy, of lekker in je vel en dat terwijl je verlangt naar je leven waarin het wél gaat stromen en niet zo hard werken is. 


Deze vorm van coaching levert je inzichten op waar geen andere vorm van coaching tegenop kan, echt waar. Geen methodiek of nummertje, nee. De Chinese leer toont jouw blauwdruk op persoonlijke wijze. 

Heeft iedereen met dezelfde geboortedatum dan dezelfde blauwdruk? Nee, natuurlijk niet. Het gezin waarin je bent groot gebracht is van grote invloed op jouw groei en ontwikkeling. Jouw familie van herkomst neem ik uitgebreid mee in de coaching. 

Vanuit de Vijf Elementen leer je kijken naar jouw natuurlijke vaardigheden en emoties. Waar loop je voor warm en waar krijg je vlekken van in je nek. Hoe kan jij je opladen en waar loop je op leeg. Coaching vanuit de Vijf elementenleer geeft je inzichten en uitzichten om je leven op orde te krijgen. Er wordt voor jou een persoonlijke analyse gemaakt, op jouw leven en lijf geschreven. Het is een feest van herkenning met een plan voor de rest van je leven. Simpel, doeltreffend met een positieve levensverandering.

Neem hier contact op voor het maken van een afspraak, start ik daarna vast met de voorbereiding. 
Tot snel!

Warme groet, Marjan