Opleiding Vijf Elementen- Nine Star Ki

Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en werken met kleine groepen. Ik hou van het aandacht kunnen geven aan een ieder en zo tijd te maken voor wat jouw vragen  - nu zijn. Daarbij leer ik je al - al trainend -  van alles over de Vijf Elementen.

Doordat de groep nooit groter is dan 10 personen word je gezien & gehoord. Precies dat wat we allemaal nodig hebben om onszelf te kunnen ontwikkelen en te laten helen. In mijn lessen is daar dus ruimte voor en niet te vergeten, de groep wordt door het Universum ook altijd goed samengesteld. Voldoende dynamiek en gelijkgestemden als mede-deelnemers.

Alle lessen starten om 10.00 uur en je bent vanaf 9.45 uur van harte welkom. We eindigen de dag rond 16.30 - 16.45 uur. De lunch verzorg ik in mijn eigen locatie zelf en ik sta erom bekend dat het heel lekker en goed voedzaam is. Heb je specifieke voedingswensen, geef het dan even door aan mij. Ik kook graag op maat voor jou. Verder is bij het lesgeld uiteraard ook het lesmateriaal inbegrepen, er zijn geen extra kosten aan huiswerkopdrachten verbonden.

In mijn praktijk werk ik zonder verplichtingen -  met andere woorden - elk mens (mits gezond van lijf en leden) is van harte welkom.

 

Opleiding

Heb je nog geen kennis van de Vijf Elementen - NIne Star Ki - dan is het goed om met de Basis lessen te beginnen. In deze lessen leer je van alles over de Vijf Elementen en de negen persoonstyperingen. Hoe de elementen in een persoonlijke reeks samenwerken of elkaar dwars zitten. 

 

Heb je deze kennis al redelijk onder de knie en wil graag doorgroeien, volg dan de 2 daagse  Verdieping Vijf Elementen lessen eens over de specifieke karma elementen en leer wat de Engelen hierover zeggen. Wij gaan hiermee nog een laagje dieper dan de reguliere Vijf Elementen - Nine Star Ki leer. Tevens begin je hier ook met een huiswerkopdracht en ontwikkel jij jezelf verder als Vijf Elementencoach - analist. 

Daarna kan jij je door ontwikkelen om kinderen-jongeren vanuit de Vijf Elementen op te laten groeien of te begeleiden. Ik voeg in deze lessen al mijn kennis als reguliere gezins-kindercoach samen met de vijf elementen kindercoach en heb voor jou een prachtige training samengesteld. Met het volgen van de training kijk je met milde ogen naar elk kind ( en je eigen jeugd) en kan je liefdevol kinderen voeden met dat wat er echt toe doet: Een goed leven op aarde hebben en hun ziel laten groeien. Je leest hier meer over de training Het kind in de Vijf Elementen.