Je gaat een Persoonlijke analyse bestellen, goed van je! Vul je geboortedatum maar in, vermeld even of je man of vrouw bent. Heb je nog een specifieke vraag, zet er ook maar bij. Ik maak het graag persoonlijk. En omdat ik ook zo werk, ligt er niet een hap-klaar brokje voor je klaar op mijn plank. Elke analyse maak ik intuitief, persoonlijk en alleen voor jou. Het duurt dan ook even voordat jij je analyse ontvangt maar nooit langer dan twee weken. 

Warme groet, Marjan 

Relatie analyse

€ 155,00

Relatie analyse

€ 155,00

Je vraagt je af, wat vind ik nu zo leuk aan haar? Of misschien wel, eerst was het zo tof maar nu.... Vanuit de Vijf Elementenleer kan ik jullie vertellen waarin jullie elkaar voeden, klem zetten, afremmen. En veel belangrijker, ik geef ook adviezen hoe jullie weer kunnen verbinden met elkaar en wat jullie natuurlijke habitat is. Wel zo handig hé als je samen verder wilt. 
Het relatieprofiel maak ik op basis van jullie geboortedata maar ook die van jullie ouders. Zo kan ik goed zien vanuit welk systeem jullie gedrag is ontstaan. 
Zet je alles in het opmerkingenveld? Ga ik jullie relatie analyseren en veel tips & adviezen geven. It's all about your happiness. 

Oh ja, het is maatwerk hé! Ligt niets kant en klaar, dus heb even geduld als je hebt besteld. Ik mag graag even de tijd hebben voor een analyse. 
Warme groet, Marjan 

Gezinsanalyse

€ 195,00

Gezinsanalyse

€ 195,00

Aha, je wilt weten hoe je gezin in elkaar steekt. Waarom jullie elkaar in de haren vliegen, jij dit ene kind stiekum leuker vindt dan de ander, waarom jij geen tegengas kan geven en hoe het komt dat jij niet de leiding hebt maar je kind! Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen maar dit mag je in het Opmerkingenveld toevoegen. 

Je stuurt mij de geboortedata van alle gezinsleden en ik ga aan de slag voor jou. Ik ga gemakshalve even uit van 2 ouders en 2 kinderen. Heb je meer kinderen? Leuk, dolle boel, ik reken dan 20 euro extra. Je ontvangt separaat nog een Tikkie van mij hiervoor. 
Ben je alleenstaand ouder, of bestaat het gezin uit 1 kind? Stuur dan even apart een mailtje naar mij. Ik maak dan een factuur op maat voor jou. 

Heb je specifieke vragen, zet er maar bij. Ik maak jullie plan graag op maat. Met de gezinsanalyse ontvang je ook een superleuk plan om met elkaar aan de slag te gaan. Het gaat (nog) leuker worden of eindelijk gezellig:-) in jouw gezin. 

Warme groet, 

Marjan

Een persoonlijke analyse op basis van je geboortedatum, kan dat persoonlijk zijn? Kan je fundamenteel iets veranderen in je leven als je volgens de Chinese leer van de Vijf elementen leeft? Jazeker! 

In een 1 op 1 sessie word je meegenomen en ingewijd in de wereld van de Vijf elementen en wat dit persoonlijk voor jou betekent. Fijn aan tafel, kop koffie of thee erbij, ondertussen kan je op je gemak bijkomen van de reis. 

Elk Chinees Nieuwjaar verandert de energie en komt er een andere element centraal te staan. Deze stuurt op alle lagen iedereen aan en bezorgt je kansen - andere emoties - en groeimogelijkheden. 

 

Wat dat voor jou betekent vertel ik je in een persoonlijke sessie. Ik neem je mee en laat je zien hoe jij dit jaar 2019 het beste kunt omarmen - hoe jij kansen omzet naar realisatie. Ik geef je tips mee over de emoties van dit jaar en welke jou zullen beinvloeden. Natuurlijk ondersteun ik je daarbij en mag je ook na afloop van de sessie gerust een berichtje sturen. 

Je boekt hier je sessie en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om onze afspraak in te plannen.