Trainingen

Bij Vijf Elementen in de praktijk vind je meer dan 'alleen' de Nine Star Ki of ook wel de Vijf elementenleer verwerkt in de trainingen. Ik heb een geheel eigen visie ontwikkeld vanuit eigen ervaring & aardse kunde alsook een prachtige samenwerking met het Universum. Al deze kennis en input van de spirits is verwerkt in mijn trainingen waardoor ze afwijken van de reguliere workshops & trainingen. 

Wil je graag een laag dieper en op zielsniveau ervaren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hiernaast heb ik een aanbod gemaakt van de trainingen die ik momenteel geef. Dit aanbod wisselt van tijd tot tijd, precies zoals het Universum en ik 'voelen' dat het tijd wordt voor andere informatieoverdracht. 


Wil je liever niet in een groep maar volg je graag online lessen thuis in je eigen tijd en omgeving, ook daar heb ik aan gedacht. Volg dan de online lessen en onderwijs jezelf op je eigen wijze. 

Ik hoop dat er iets moois jou roept en wie weet ontmoeten we elkaar dan. Weet je welkom! 

De komende tijd worden er voor het najaar de trainingen weer ingepland. Heb jij specifiek belangstelling voor een training, laat het mij dan weten, dan probeer ik hier rekening mee te houden qua planning.