Workshop Geboorte BaGua

Eén van mijn dochters had nogal wat met angst te doen. Vanuit haar persoonlijke elementreeks Metaal 6 - Vuur 9 - Aarde 2 kon ik daar niets mee, ze had immers geen Water element dat de angst met zich mee draagt. Vanuit mijn Vijf Elementenopleiding kon ik er ook geen hout van snijden, daar zou er nl gezegd zijn: Ze heeft het beledigende element Water aangenomen omdat ze niet in haar Vuur element kan zijn. Niets is minder waar. Ondertussen stond ik er bij en keek ernaar totdat de Engelen mij tijdens een training nieuwe inzichten gaven. Deze leidde ertoe dat ik kennis mocht ontvangen over de achtergrond van de elementenreeks. Ik ontwikkelde een nieuwe workshop: Je geboorte BaGua.

En mijn dochter? Die had vanuit haar geboorte BaGua twee keer te maken met het Water element waar angst de natuurlijke emotie van is. Alles klopte dus in wat zij deed en hoe zij zich voelde. Toen ik deze kennis kreeg kon ik haar veel beter als moeder begeleiden en de angst er laten zijn. Wist je trouwens dat Nieuwsgierigheid het beste vriendje van Angst is???? 

Programma 

Dit is een 1-daagse workshop waarbij het handig is als je de basiskennis hebt geleerd, of je omarmt dat je niet alles kennis bevat maar de boodschap wel ontvangt.

 

Ik leer jou deze dag alles over HOE jij je persoonlijke elementenreeks mag ontwikkelen en in welke energie je dit MOET doen. Daarnaast kom je te weten welk element je hierbij coacht. Als laatste neem ik je mee in hoe jouw 9-jarige cyclus zich heeft opgebouwd en welke verandering daarbij komen kijken, elke keer als je weer een cyclus afgerond hebt.

De workshop vind op zaterdag 1 oktober a.s. ONLINE plaats in een kleine groep (max 6 personen) zodat er veel tijd en ruimte voor jou is. Daarnaast leer je natuurlijk ook van alles via je mede-deelnemers. 

Van de ONLINE workshop wordt een opname gemaakt die alleen beschikbaar is voor jou en mede-deelnemers. Je neemt voor de ONLINE workshop op verzoek contact met mij op via de contactpagina. De kosten voor de ONLINE workshop zijn € 99,- en dit is inclusief de opname en de hand-out die per mail wordt toegestuurd na afloop van de workshop. 


Wil je deze workshop liever LIVE volgen, dat kan ook.