Verdieping Jaarenergie van de Elementen

In onze westerse samenleving vieren we het begin van het nieuwe jaar op 1 januari, vanuit de Vijf Elementen en Nine Star Ki doen we dat steeds op een ander moment. Hierin volgen we de Chinese kalender die een andere telling aanhoudt. Het Chinese nieuwjaar begint elk jaar tussen 21 januari en 20 februari, op de tweede nieuwe maan na de zonnewende van 21 december. 

In deze training duiken we dieper in de wereld van het elementjaar en leer je veel over de energie die dan centraal staat. Uiteraard neem ik ook de verhuizing van de elementen mee die een Chinees nieuwjaar met zich mee brengt.

Stel je maar voor. Jouw eigen elementen gaan dan in een ander huis (lees element) wonen om zichzelf in door te ontwikkelen en dat kan grote gevolgen hebben. Zo kan je bijvoorbeeld in het huis van het Waterelement komen te wonen. Dan kan je dus angstig worden dat jaar, of depressief of veel gevoeliger dan anders. Maar ook je authenticiteit ontwikkelen! 

In deze 3 daagse leer ik je hier van alles over, het echt kennisdagen, veel luisteren, leren, schrijven en vragen stellen natuurlijk. 

Kosten zijn € 375,- voor 3 lesdagen inclusief lesmateriaal en lunch. Locatie midden van het land. Groepsgrootte 8 personen, zo is er ruimte voor de kennisoverdracht.
Inloop vanaf 9.45 uur, start 10.00 uur, we eindigen de lesdag om 16.30 uur. In het najaar worden hier weer trainingen voor ingepland.

Meld je aan via de mail en vermeld welke training je wilt volgen.