Het kind in de Vijf Elementen

Een kind kan maar één keer opgroeien en legt daarmee de basis voor de rest van het leven. Dat dit vaak anders loopt dan getuigt van de lange wachtrijen in de jeugdzorg maar ook de grote hulpvraag die volwassenen bij de hulpverleners neerleggen. Ik heb niet voor niets een reguliere Kindercoachopleiding en Vijf Elementen Kindercoachopleiding gevolgd, daarnaast was mijn jeugd ook niet één om nog eens over te doen. Het belang van kinderen en dat het hun goed gaat, ligt mij dan ook nauw aan het hart. Daarom vind ik het belangrijk om mijn kennis en liefde over kinderen aan jou over te dragen in de wens dat jij goed doet voor én aan kinderen. 

1e en 2e dag

Ik duik diep in de kennis van het element op de 2e positie, de ontwikkelingspsychologie en groeifases van de kinderen en vertel waarom het zo belangrijk is dat de overgang van het 2e element naar het 1e element gefaciliteerd wordt. Jij kan daarin met deze kennis een grote rol spelen voor veel mensen in je leven. 

3e dag

De rol van de ouders/opvoeders wordt hier uitgebreid besproken. Hoe groot hun~jouw invloed is, heel groot! Ik leer je hoe jij je daar bewust van wordt en om die grote verantwoordelijkheid voedend weg te zetten in het grootbrengen van kinderen. 

4e dag

De verhuizing van het 2e naar het 1e element nemen we in elk element uitgebreid door. Wat laat het kind achter en waar 'moet' het nu naar toe? Hoe kan het het fundament behouden uit zijn jeugd en goed laten fungeren nu het groot genoeg is om aan zijn volwassenheid te gaan bouwen. Een hele interessante dag die ongetwijfeld ook veel over jezelf duidelijk zal maken. 

 

Kosten zijn € 495,- voor 4 lesdagen inclusief lesmateriaal en lunch. Locatie midden van het land. Groepsgrootte 8 personen, zo is er ruimte voor de kennisoverdracht.
Inloop vanaf 9.45 uur, start 10.00 uur, we eindigen de lesdag om 16.30 uur. 

Meld je aan via de mail en vermeld welke training je wilt volgen.