Basis training Vijf Elementen

De vijf elementenleer - Nine Star Ki - is best ingewikkeld en complex. Het is een wijze van leven - bewustwording - die je tegelijkertijd inzicht geven van jouw gevoelens en je natuurlijk gedrag. Het laat ook zien waar je helemaal niet goed in bent, vaak wordt dit dan gevraagd van je om alsnog te ontwikkelen. Alleen als dat niet in je elementenreeks is vertegenwoordigd wordt dat best lastig. Hoe kan je toch bepaalde vaardigheden eigen maken? Dat leer je o.a. in deze 3-daagse basistraining die ook al wordt dit een basistraining genoemd, best diep op de vijf elementen in gaat.  

Programma

1e dag

De eerste dag leer je heel veel en leg je een flinke basiskennis aan. Dit is nodig om de volgende lesdagen goed te volgen. Je leert van alles over de vijf elementen Water - Hout - Vuur - Aarde en Metaal. Daarna volgt een uitgebreide uitleg over de negen persoonstyperingen Water 1 - Hout 3 & Hout 4 - Vuur 9 - Aarde 2 & Aarde 5 & Aarde 8 - Metaal 6 & Metaal 7. Natuurlijk kom je ook te weten hoe de elementen samenwerken - elkaar tegenwerken & saboteren. 

 

2e dag

Je leert deze dag hoe je een startpositie uitrekent. Deze bepaalt nl of je eerst het leven leeft vanuit je gevoel & gedachtes of bijvoorbeeld vanuit je gedrag. Hier zijn ook levenslessen aan verbonden waar je ziel dit leven voor gekozen heeft, erg interessant maar ook belangrijk om te weten. Het andere gedeelte van de dag wordt besteed aan de uitleg over de missende elementen ten opzichte van jouw eigen elementenreeks en of je de missende elementen die makkelijk of lastig eigen kunt maken. Dit is nl verschillend per elementenreeks. 

 

3e dag

Je hebt nu voldoende kennis om je eigen reeks goed te begrijpen, daarom krijg je nu pas een uitgebreide analyse van jouw elementenreeks. Ik neem jouw elementen met jou door, van geboorte tot waar je nu bent en maak dat bespreekbaar wat van belang is. Je gaat naar huis met een persoonlijk plan voor het nu en je toekomst. Daarnaast leer je van je mede-deelnemers en krijg je zo een goed gevulde rugzak mee naar huis. 

Kosten zijn € 375,- voor 3 lesdagen inclusief lesmateriaal en heerlijke lunch. De locatie is in het midden van het land. Groepsgrootte minimaal  4 en maximaal 6 personen, zo is er voldoende dynamiek en ruimte voor de kennisoverdracht.
Inloop vanaf 9.45 uur, start 10.00 uur, we eindigen de lesdag om 16.30 uur. 

In het najaar worden er weer trainingen ingepland.