Dit vinden de lezers van 'De geboorte van Sterretje'

 

De heer E.: Heb het boek uit. Het stukje over het pottenbakker huisje van sneeuw vond ik heel erg sterk. Daar hield ik het niet bij droog. 
Mevrouw B: Wat een leuk verhaal! Sterretje! En wat super leuk geschreven! Ik geniet van Sterretje! En promoot het waar mogelijk! Kan niet anders, ik ben echt enthousiast!

De heer F. Wat een lief mooi verhaal! Wat een verlangen spreekt er in uit! Ik heb er van genoten en zelfs een traantje weggepinkt! Ik kijk uit naar je volgende boek!

Mevrouw A: De magie is binnen lieve Marjan. In een adem uitgelezen. Omringd door stilte en kletsende vogels. Dank je wel! 

Mevrouw C: Net in een ruk uitgelezen . Zelfs onder het koken ... kon het niet neerleggen .. fantastisch , magisch, ontroerend !

 

Sterretje is ook voorgelezen aan de leerlingen van juf Pam. In de foto's zie je enkele reacties terug van de kinderen. Hoe tof is dat. De kinderen krijgen als dank allemaal een eigen exemplaar. Zo jong en dan al zulke prachtige recensies schrijven, dat verdient natuurlijk een eigen boek!