Jaarinvloed Metaal 6 2021 

Bij de aanvang van het Chinese Nieuwjaar zal één van de negen karakters uit de Nine Star Ki energie, het jaar gaan domineren. Op 12 februari 2021 neemt de energie van het element Metaal 6 letterlijk en figuurlijk de leiding. Alles wat dit element uit de vijf elementen met zich meedraagt, zal zich verspreiden over de aarde. Wereldwijd maar ook in jouw persoonlijke omgeving zal dit voelbaar zijn.

De verhuizingen van alle elementen in een nieuw jaar leveren een Jaarcoach en Jaardrager op. De invloed van de coach en drager zorgt voor een bijzondere dynamiek in de wereld en natuurlijk ook in jouw persoonlijk leven. 

Elk jaar geeft Marjan Tabak inzichten over wat de jaarenergie teweeg zal brengen. Ze doet dit door de verhuizing van de elementen uit te leggen maar ook wat het voor jouw persoonlijke elementenreeks te betekenen heeft. Wat zijn je kansen, waar mag je opletten, verdacht op zijn, welk element coacht jou dit jaar, en door welk element word je gedragen etc. Marjan is niet alleen Vijf Elementen/Nine Star Ki analist en trainer, ze werkt ook samen met Engelen, Sjamanen en Natuur spirits. Alle bronnen vermengen zich, met elkaar bereiden zij zich voor op het nieuwe Chinese jaar en dragen zo hun steentje bij om de boodschap van het universum aan jou te vertellen.

 

PROGRAMMA METAAL 6 

Bekendmaking Jaarthema Metaal 6 jaar 12 februari t/m 31 januari 2022

De invloed van het element Metaal 6 op de wereld

Jaarcoach en Jaardrager uitgelegd voor alle negen karakters van de Vijf Elementen

Uitleg voor jouw persoonlijke reeks

Je maakt je eigen persoonlijk jaarplan n.a.v. alles wat je gehoord hebt

 

Start 10.00 uur, inloop 9.45 uur, eindigen rond 17.00- 17.30 uur

De training is inclusief een werkmap, koffie & thee met iets lekkers en uiteraard een gezonde lunch en kost € 135,- 

In verband met de dan nog wellicht beperkende coronamaatregelen zullen de groepen niet groter zijn dan 15 personen. Hierdoor is er voldoende persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. 

Aanmelden doe je hier, let goed op dat je de juiste locatie aanklikt. Heb je meer dan 5 Webinars gevolgd het afgelopen jaar, dan ontvang je € 30,- korting. Stuur dan een Whatsapp berichtje, je ontvangt een aangepaste factuur. Is de training volgeboekt en wil je heel graag dit mooie Jaarplan maken, meld je dan aan voor de wachtlijst met een voorkeur voor locatie in Zwolle of Vorstenbosch.