ONLINE TRAINING VIJF ELEMENTEN

In deze ONLINE training leer ik je van alles over de Vijf Elementen en de Negen Persoonstyperingen.

ALGEMEEN

Elk element heeft zo zijn eigen kwaliteiten en uitwerkingen. Echter kan elk element op drie verschillende posities staan in een elementenreeks. In de training leer ik je elk element op drie posities te interpreteren en te analyseren. 

Vanuit de Vijf Elementen zijn er Negen Persoonstyperingen: Water 1 - Aarde 2 - Hout 3 - Hout 4 - Aarde 5 - Metaal 6 - Metaal 7 - Aarde 8 - Vuur 9. Gedurende de training leer je elke Persoonstypering op drie verschillende posities te lezen, 36 verschillende invalshoeken vanuit de Vijf Elementen. Er is dus echt een dynamiek vanuit de elementen en de posities. Ik ga je leren de Vijf Elementen te begrijpen, toe te passen en het praktisch en concreet te maken in je dagelijks leven.  

Na afloop van de training weet jij wat welke talentent je (nog niet) hebt ontwikkelt, loop je niet meer met je ziel onder je arm, ben je kwetsbaar krachtig en heb jij je blik op je toekomst gericht. Daarnaast kan je alle kennis ook nog eens uitstekend toepassen door een stukje advies te geven aan anderen. 

INHOUD

Graag leer ik jou in korte tijd hoe de Vijf Elementen nu samenwerken met elkaar en wat er gebeurt als ze tegen over elkaar komen te staan. Je kent de uitdrukking vast wel: 'Dat is Water en Vuur bij elkaar'. Nou, zo werkt het dus inderdaad. Ik ga het je allemaal uitleggen maar vooral ook hoe je het Water en Vuur, oftewel twee mensen met deze elementen weer bij elkaar kan brengen. In de Vijf Elementen leer je namelijk om niet te coachen op de verschillen maar om te coachen op het zoeken naar de verbinding. Daar waar je elkaar kwijtraakt en tegenover elkaar komt te staan, leer je nu hoe je mensen weer bij elkaar kan brengen. En dat geldt natuurlijk ook voor jouzelf, want hoe vaak raken we de verbinding met onszelf wel niet kwijt. In deze training sta jij dan ook centraal en ga je veel leren over jezelf, waar je disbalans door ontstaat en hoe jij jezelf krachtig en stromend maakt. 

Na afloop van de training kan je zelf een elementenreeks berekenen en analyseren. Uiteraard leer je dan ook om voor iemand een Chi verhogend adviesplan te maken. Je gaat namelijk niet alleen 'maar' kennis op doen, je leert het ook concreet en praktisch toe te passen voor in je dagelijks leven of in je praktijk. 

PROGRAMMA & DATUM

Je krijgt vier avonden online les in groepsverband. Er is een persoonlijke Skypesessie met mij waarin ik jou je eigen elementenreeks helemaal toelicht. Je sluit deze Vijf elemententraining af met een praktijkdag in mijn trainingsruimte, je leert nu zelf de elementenreeks goed te berekenen en een eenvoudige analyse te maken. 


16 juli - 1e lesblok Online lesavond 20.00 uur tot 21.30 uur 

Uitleg over de Vijf Elementen - de Negen Persoonstyperingen - en de drie verschillende elementenposities

Persoonlijke Skypesessie wordt in de week na 8 mei ingepland

 23 juli - 2e lesblok Online lesavond 20.00 uur tot 21.30 uur 

We behandelen de elementen Aarde 2 - Aarde 5 - Aarde 8 op de drie verschillende elementenposities 

30 juli - 3e lesblok Online lesavond 20.00 uur tot 21.30 uur 

We behandelen de elementen Vuur 9 - Hout 3 - Hout 4 op de drie verschillende elementenposities

6 augustus - 4e lesblok Online lesavond 20.00 uur tot 21.30 uur 

We behandelen de elementen Water 1 - Metaal 6 - Metaal 7 op de drie verschillende elementenposities

plannen we met elkaar in ivm vakantieperiode - 5e lesblok Praktijkdag 9.45 uur tot 16.45 uur

We gaan deze laatste dag zelf de geboortedatum leren berekenen én analyseren op basis van de negen verschillende persoonstyperingen in de vijf elementen. 

 

KOSTEN & LOCATIE 

De groep is niet groter dan 8 personen, zo is er tijd en aandacht voor jou maar is er ook voldoende te leren van elkaar. 
De online lesavonden doe je lekker thuis en ben je actief vanaf je laptop of device. In mijn trainingsruimte zorg ik op de praktijkdag voor alle benodigdheden. 

De training kost € 395,= en is inclusief 4 online lesavonden - 1 persoonlijke Vijf Elementen Skype sessie - 1 praktische lesdag op locatie. Uiteraard is er volop koffie/natuurlijke theetjes/lekkers en een goede gezonde lunch.  De Online lessen zijn na afloop een bepaalde periode voor jou beschikbaar. 

Wil je vooraf eerst meer informatie? Dat kan, je bereikt mij via de Whatsapp of mail. Je bent van harte welkom om eerst even kennis te maken met mij. 

Ik maak gebruik van mijn eigen trainingsruimte te Schoonoord. Je kan hier goed komen met openbaar vervoer vanaf station Emmen of Assen te bereiken met buslijn 21. Kom je met eigen vervoer, dan kan je parkeren bij de trainingsruimte zelf en de naaste omgeving.