VIJF ELEMENTEN INVLOED TIJD EN JAAR

INHOUD

Deze training is een verdieping op de Vijf Elementen Basistraining Hier heb je de basis geleerd, je begrijpt de onderlinge dynamiek. Het is tijd voor de Tijd. 

Ik neem je in de training door de tijd en leer je hoe je vanuit de Vijf Elementen het moment van nu kan begrijpen. Zo leer je waarom de ene maand er zoveel meer mensen angstig worden, en waarom de andere maand iedereen zo aan het genieten is. Je gaat leren begrijpen waarom het ene jaar het andere jaar niet is. Waarom de MeToo beweging in 2017 plaatsvond en waarom het zo warm was in 2018.

De Chinese jaartelling leert ons om te leven met en onder de invloed van een elementjaar. In 2017 was dat een Waterjaar, in 2018 is het een Vuurjaar en in 2019 is het een Aarde 8 jaar. Elk jaar staat één van de negen karakters van de vijf elementen centraal en in het middelpunt. Vandaaruit wordt er een energiestroom op gang gebracht die de hele aarde overgaat en tot ons komt. Zowel op wereldniveau als bij jou in je persoonlijk leven. 

De invloed van het jaar op de persoonlijke elementenreeks is groot, heel groot. Het biedt ongelooflijk veel kansen én heeft struikelblokken. Je leert jaaranalyses maken, de invloeden van de tijd lezen én degelijke adviesplannen maken voor jezelf of je werkomgeving. Je leert ook trauma's opsporen in de elementenreeks en kan daardoor een nóg beter diepgaand adviesplan maken. Alles ten doel om het leven op aarde leuker, makkelijker en soepeler te laten verlopen. Het pad zelf? daar verandert niets aan. We hebben niet alles in de hand:-) 

PROGRAMMA 

1e dag

Je leert de Jaarenergie lezen van de Elementjaren. 
Hier is huiswerkopdracht aan verbonden.

2e dag

81 Periodes van de 9 elementjaren nemen we door. 

Hier is huiswerkopdracht aan verbonden. 

3e dag

Je leert deze dag uitgebreide analyses maken met persoonlijke adviesplannen. Alles op basis van het interpreteren van de tijd - het jaar en de persoonlijke elementreeksen. 

DATUM LOCATIE KOSTEN 

Deze training wordt ingepland als er een basisgroep is opgeleid. 

Deze 3 daagse training kost € 375,= incl alle lesmaterialen - lunch - koffie/thee en iets lekkers. Deelname is mogelijk als je de Vijf Elementen Basistraining hebt gevolgd, of je elders je kennis opgedaan. In dat geval is het fijn als we eerst even contact hebben met elkaar. Je kan je hier aanmelden voor deze training.