ONLINE TRAININGEN VIJF ELEMENTEN

In de ONLINE trainingen leer ik je van alles over de Vijf Elementen en de Negen Persoonstyperingen.

ALGEMEEN

Elk element heeft zo zijn eigen kwaliteiten en uitwerkingen. Echter kan elk element op drie verschillende posities staan in een elementenreeks. In de training leer ik je elk element op drie posities te interpreteren en te analyseren. 

Vanuit de Vijf Elementen zijn er Negen Persoonstyperingen: Water 1 - Aarde 2 - Hout 3 - Hout 4 - Aarde 5 - Metaal 6 - Metaal 7 - Aarde 8 - Vuur 9. Gedurende de training leer je elke Persoonstypering op drie verschillende posities te lezen, 36 verschillende invalshoeken vanuit de Vijf Elementen. Er is dus echt een dynamiek vanuit de elementen en de posities. Ik ga je leren de Vijf Elementen te begrijpen, toe te passen en het praktisch en concreet te maken in je dagelijks leven.  

Na afloop van de online trainingen weet jij wat welke talentent je (nog niet) hebt ontwikkelt, loop je niet meer met je ziel onder je arm, ben je kwetsbaar krachtig en heb jij je blik op je toekomst gericht. Daarnaast kan je alle kennis ook nog eens uitstekend toepassen door een stukje advies te geven aan anderen. 

INHOUD

Graag leer ik jou in korte tijd hoe de Vijf Elementen nu samenwerken met elkaar en wat er gebeurt als ze tegen over elkaar komen te staan. Je kent de uitdrukking vast wel: 'Dat is Water en Vuur bij elkaar'. Nou, zo werkt het dus inderdaad. Ik ga het je allemaal uitleggen maar vooral ook hoe je het Water en Vuur, oftewel twee mensen met deze elementen weer bij elkaar kan brengen. In de Vijf Elementen leer je namelijk om niet te coachen op de verschillen maar om te coachen op het zoeken naar de verbinding. Daar waar je elkaar kwijtraakt en tegenover elkaar komt te staan, leer je nu hoe je mensen weer bij elkaar kan brengen. En dat geldt natuurlijk ook voor jouzelf, want hoe vaak raken we de verbinding met onszelf wel niet kwijt. In deze training sta jij dan ook centraal en ga je veel leren over jezelf, waar je disbalans door ontstaat en hoe jij jezelf krachtig en stromend maakt. 

In de Webshop vind je alle Online lessen. Het is aan jou welke van de Vijf Elementen en de Negen Persoonstyperingen jij beter wilt leren kennen. Je kan schrijft je in per Online les. De online lesavonden doe je lekker thuis en ben je actief vanaf je laptop of device., deze zijn na afloop een bepaalde periode voor jou beschikbaar.