Online lessen

Trainingen - Online lessen - Webinars bij Vijf Elementen in de Praktijk geven je inzage in de wereld van de Vijf Elementen - Nine Star Ki. 

Je leert van alles over jouw persoonlijke elementenreeks

Geeft je gereedschap om met de missende elementen iets moois op en uit te bouwen

Creëert verbinding met hoofd - hart - ziel

Het leven wordt makkelijker - de drempels verdwijnen niet - je neemt ze wel sneller

 

Deze training(en) ga je volgen wanneer je met andere ogen naar jezelf, je gezin, je team en/of naar je cliënten wilt leren kijken. In de lessen leer je kijken vanuit de tijdsgeest, de grote lijnen, de lange termijn, de capaciteiten, het natuurlijke gedrag, de gevoelens en de valkuilen & kansen. Na afloop kun je de valkuilen en krachten van de mensen om je heen benoemen, snap je de natuurlijke emoties en kun je de missende capaciteiten en emoties aanreiken in een praktisch en toepasbaar plan dat hen zal helpen beter te verbinden met zichzelf en hun omgeving. Niets is meer onmogelijk. 

Elke les is een bouwsteen - die los van elke andere les - zijn waarde heeft en afzonderlijk al zeer effectief in je leven zal zijn of in dat van je cliënten. Elke les kost € 22.22 en dragen de energie van het element Aarde 2 - het element van Onderwijs - Voeden en Opvoeden en kan je 2,5 keer terugkijken. Zo heb je volop tijd om aantekeningen te maken en nog eens terug te luisteren. 

Basis lessen Vijf Elementen - Nine Star Ki 

Een goed fundament zorgt voor een stevig huis. Met afzonderlijke lessen als bouwstenen , leer je van alles over jezelf, de vijf elementen en het verhogen van je eigen levensenergie.  

Basis les 1 
Uitleg over de Vijf elementen, interne conflicten, voedende cyclus, tegenwerking 


Basis les 2 

Uitleg over de Negen Persoonstyperingen/karakters, voedende cyclus  


Basis les 3 

Uitleg over karma elementen, missende elementen, boven of onderlangs elementen, startpositie 


Basis les 4 

Uitleg samenstellen van adviesplan,  elementenreeksen leren analyseren