ONLINE LESSEN

Trainingen - Online lessen - Webinars bij Vijf Elementen in de Praktijk geven je inzage in de wereld van de Vijf Elementen - Nine Star Ki. 

Je leert van alles over jouw persoonlijke elementenreeks

Geeft je gereedschap om met de missende elementen iets moois op en uit te bouwen

Creëert verbinding met hoofd - hart - ziel

Het leven wordt makkelijker - de drempels verdwijnen niet - je neemt ze wel sneller

 

Deze training(en) ga je volgen wanneer je met andere ogen naar jezelf, je gezin, je team en/of naar je cliënten wilt leren kijken. In de lessen leer je kijken vanuit de tijdsgeest, de grote lijnen, de lange termijn, de capaciteiten, het natuurlijke gedrag, de gevoelens en de valkuilen & kansen. Na afloop kun je de valkuilen en krachten van de mensen om je heen benoemen, snap je de natuurlijke emoties en kun je de missende capaciteiten en emoties aanreiken in een praktisch en toepasbaar plan dat hen zal helpen beter te verbinden met zichzelf en hun omgeving. Niets is meer onmogelijk. 

Elke les is een bouwsteen - die los van elke andere les - zijn waarde heeft en afzonderlijk al zeer effectief in je leven zal zijn of in dat van je cliënten. 

Basis lessen Vijf Elementen - Nine Star Ki 

Een goed fundament zorgt voor een stevig huis. Met afzonderlijke lessen als bouwstenen , leer je van alles over jezelf, de vijf elementen en het verhogen van je eigen levensenergie.  

Basis les 1 
Uitleg over de Vijf elementen, interne conflicten, voedende cyclus, tegenwerking 

Basis les 2 

Uitleg over de Negen Persoonstyperingen/karakters, voedende cyclus  

Basis les 3 

Uitleg over karma elementen, missende elementen, boven of onderlangs elementen, startpositie (huiswerkopdracht) 

Basis les 4 

Uitleg samenstellen van adviesplan,  elementenreeksen leren analyseren 

 

De lessen kan je volgen op een voor jou passend moment, je hebt ruim de tijd voor het maken van aantekeningen. Na afloop kan jij je eventuele vragen met je eventuele huiswerkopdracht insturen.  De huiswerkopdrachten zijn niet verplicht. Mocht je ervoor kiezen deze toe te willen voegen, dan betaal je € 7,50 per opdracht. Je krijgt dan feedback op je ingeleverde opdracht, waardoor je de kennis nog beter kan toepassen. 

Kinderen & Jongeren Vijf Elementen - Nine Star Ki 

De persoonlijke elementenreeks van een kind interpreteer je compleet anders dan de elementreeks van een volwassene. Het adviesplan voor een kind wijkt hierdoor af en vereist een andere manier van aanpak. 

Les 1 & 2

Ik bespreek de negen persoonstyperingen & karakters op de 2e positie (kind periode)

Les 3

Ik bespreek de invloed van de ouders op de kinderen - de onbalans bij kinderen 

Les 4 
Ik bespreek hoe je ouders kan adviseren om kinderen soepel door te laten stromen zodat ze goed aankomen op hun 1e element ( volwassen getal) 

Les 5

Ik bespreek hoe we kinderen alle elementen kunnen leren, zo zijn ze straks vaardig om het hele leven goed aan te kunnen, emoties te durven voelen, hun zaakjes goed te kunnen regelen en verbindingen te kunnen én te durven maken. 

De lessen kan je volgen op een voor jou passend moment, je hebt ruim de tijd voor het maken van aantekeningen. Na afloop kan jij je eventuele vragen met je eventuele huiswerkopdracht insturen.  De huiswerkopdrachten zijn niet verplicht. Mocht je ervoor kiezen deze toe te willen voegen, dan betaal je € 7,50 per opdracht. Je krijgt dan feedback op je ingeleverde opdracht, waardoor je de kennis nog beter kan toepassen. 

Gezin in de Vijf Elementen - Nine Star Ki

Waar loopt het wel soepel in een gezin, of begrijp je elkaar?!? Ken je dat? De kinderen vliegen elkaar steeds in de haren, waarom heb je met het ene kind een natuurlijke flow en is het andere kind je rode vlag? Het zit 'em in de elementenreeks en de onderlinge dynamiek. In deze lessen werken we met 'echte gezinnen'. Je brengt een gezin in ( met toestemming van alle gezinsleden, dit mag ook uit de hulpverlening komen). Het is belangrijk dat je goede basiskennis van de Vijf Elementen - Nine Star ki hebt, anders kan je deze lessen niet volgen en een voedend advies schrijven. 

Deze lessen worden LIVE gegeven en zijn interactief. 

Les 1

We bespreken de invloed van ouders op hun kinderen - de dynamiek als alleenstaande ouder - 

(huiswerkopdracht case gezin analyseren)

Les 2

We bespreken de rode draad in het gezin, welke lessen zijn hier te leren, wat mist het gezin? 

(huiswerkopdracht rode draad inzichtelijk maken)

Les 3

We leggen de kwetsbare en pijnlijke plekken bloot en zorgen voor warmte & veiligheid.  (huiswerkopdracht analyse schrijven van het gezin)

Les 4

We maken een adviesplan om het gezin te verbinden bij pijn - angst - boosheid - isolatie - vervreemding - onbegrip - ouder & kind-posities.