Nine Star Ki Online  2021 Jaarinvloed Vijf Elementen Metaal 6 jaar

Bij de aanvang van het Chinese Nieuwjaar zal één van de negen karakters uit de Nine Star Ki energie, het jaar gaan domineren. Op 12 februari 2021 neemt de energie van het element Metaal 6 letterlijk en figuurlijk de leiding. Alles wat dit element uit de vijf elementen met zich meedraagt, zal zich verspreiden over de aarde. Wereldwijd maar ook in jouw persoonlijke omgeving zal dit voelbaar zijn.

De verhuizingen van alle elementen in een nieuw jaar leveren een Jaarcoach en Jaardrager op. De invloed van de coach en drager zorgt voor een bijzondere dynamiek in de wereld en natuurlijk ook in jouw persoonlijk leven. 

Elk jaar geef ik inzichten over wat de jaarenergie teweeg zal brengen. Ik doe dit door de verhuizing van de elementen uit te leggen maar ook wat het voor jouw persoonlijke elementenreeks te betekenen heeft. Wat zijn je kansen, waar mag je opletten, verdacht op zijn, welk element coacht jou dit jaar, en door welk element word je gedragen etc. Ik werk niet alleen als Vijf Elementen/Nine Star Ki analist en trainer, maar luister ook naar Engelen, Sjamanen en Natuur spirits. Alle bronnen vermengen zich, met elkaar bereiden zij zich voor op het nieuwe Chinese jaar en dragen zo hun steentje bij om de boodschap van het universum aan jou te vertellen.

Nine Star Ki Webinar is nu beschikbaar

PROGRAMMA ONLINE 2021 

* Bekendmaking Jaarthema Metaal 6 jaar 12 februari t/m 31 januari 2022

* De invloed van het element Metaal 6 op de wereld

* Jaarcoach en Jaardrager uitgelegd voor alle negen karakters van de Vijf Elementen

* Bekendmaking welk krachtdier jou dit jaar begeleidt

* Uitleg van de elementen op de 1e, 2e en 3e positie

 

JE KRIJGT DIT ALLEMAAL

* Hand-out van mijn presentatie per mail na afloop toegezonden

* Mogelijkheid om vragen te stellen, deze worden alsnog beantwoord

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

* Online Webinar dat je het hele jaar terug kunt kijken vanuit je eigen omgeving

* Je ticket kost € 66,=