Nine Star Ki Online  2021 Jaarinvloed Vijf Elementen Metaal 6 jaar

Bij de aanvang van het Chinese Nieuwjaar zal één van de negen karakters uit de Nine Star Ki energie, het jaar gaan domineren. Op 12 februari 2021 neemt de energie van het element Metaal 6 letterlijk en figuurlijk de leiding. Alles wat dit element uit de vijf elementen met zich meedraagt, zal zich verspreiden over de aarde. Wereldwijd maar ook in jouw persoonlijke omgeving zal dit voelbaar zijn.

De verhuizingen van alle elementen in een nieuw jaar leveren een Jaarcoach en Jaardrager op. De invloed van de coach en drager zorgt voor een bijzondere dynamiek in de wereld en natuurlijk ook in jouw persoonlijk leven. 

Elk jaar geef ik inzichten over wat de jaarenergie teweeg zal brengen. Ik doe dit door de verhuizing van de elementen uit te leggen maar ook wat het voor jouw persoonlijke elementenreeks te betekenen heeft. Wat zijn je kansen, waar mag je opletten, verdacht op zijn, welk element coacht jou dit jaar, en door welk element word je gedragen etc. Ik werk niet alleen als Vijf Elementen/Nine Star Ki analist en trainer, maar luister ook naar Engelen, Sjamanen en Natuur spirits. Alle bronnen vermengen zich, met elkaar bereiden zij zich voor op het nieuwe Chinese jaar en dragen zo hun steentje bij om de boodschap van het universum aan jou te vertellen.

Nine Star Ki Online 2021 live event 6 februari 2021

PROGRAMMA ONLINE 2021 

* Bekendmaking Jaarthema Metaal 6 jaar 12 februari t/m 31 januari 2022

* De invloed van het element Metaal 6 op de wereld

* Jaarcoach en Jaardrager uitgelegd voor alle negen karakters van de Vijf Elementen

* Uitleg van de elementen op de 2e en 3e positie

 

JE KRIJGT DIT ALLEMAAL
* Replay van het online event dat 2 maanden alleen voor jou beschikbaar is, alle tijd om je notities te maken

* Hand-out van mijn presentatie per mail na afloop toegezonden

* Mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat

* Na afloop van het event is er ook de mogelijkheid om via camera en microfoon persoonlijke vragen te stellen over je eigen reeks

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

* Online event- je neemt deel vanuit je eigen omgeving

* Beveiligde omgeving - besloten groep

* Inloggen om 9.50 uur en digitaal kennismaken - start om 10.00 uur tot 17.00 uur - pauze tussendoor

* Je ticket kost € 66,=