Groepslessen

Met en door elkaar leren, we doen het veel te weinig. Ooit, in een verleden, was het heel natuurlijk om bij het vuur in de groep je kennis te delen in de vorm van een verhaal of iets belangrijks te bespreken. Vandaag de dag googelen we veel en maar delen we te weinig over wie we zijn, hoe we ons voelen of wat we allemaal weten. Daardoor doen we onszelf maar ook de volgende generatie tekort. 

In mijn groepslessen tref je altijd mensen aan die een laag dieper willen én die iets te delen hebben. Zo blijven we toch verbonden met onze voorouders en kennis verspreiden, ik ben daar een groot fan van. 

In het aanbod hiernaast vind je over de Vijf Elementen allerlei trainingen en soms een workshops. Voor beginners en gevorderden is er van alles te leren. Kijk en voel wat voor jou aan de orde is. 

Vanuit mijn spirituele achtergrond geef ik geheel andere trainingen waarin de Vijf Elementen onderdeel zijn maar ik ook kennis deel over de engelen, de seizoenen, de natuurwezens en de sjamanenspirits. Ik vermeng dit met mijn kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven, dit zorgt ervoor dat je een warme en directe teacher aantreft die met beide benen op de grond staat en een loepzuivere verbinding met 'daarboven' heeft. Deze trainingen staan online, wie weet ontmoet ik je daar?