Marjan heeft in de zakelijke en financiële wereld diverse functies bekleed als organisator - mentor - innovatief bedenker en acquisiteur - begeleider van familiebedrijven en trainer en is daarnaast jarenlang geweest in de horecabranche. De afgelopen jaren is ze werkzaam binnen haar eigen onderneming als coach - trainer en adviseur met als aandachtsgebieden trauma, burn-out, ziekteverzuim, vitaliteit, familiekwesties, persoonlijke ontwikkeling, ondernemersvraagstukken, teamontwikkeling. Daarnaast ontwikkelt ze trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, op maat gemaakt voor bedrijven. 

 

Vanuit haar intuïtie ziet ze snel onbewuste processen en legt deze meedogenloos lief bloot. Ze is op haar best in complexe persoonlijke processen en brengt het bij elkaar. Dapper alles aangaan is haar motto. Door krachtig haar kwetsbaarheid te tonen is ze een voorbeeld voor anderen om moedig door te stappen. 

 

Kernwoorden: goed ontwikkelde intuïtie, lef, sterke wil, oerkracht, humaan, grappig, leeuwin(oranje), humor, moeder van twee jonge vrouwen, superfan van kwetsbare doeners & durfals.